Muggar för miljön!

I år skippar vi plastmuggarna på våra vätskestationer och kör istället med s.k. softcups! Alla löpare får sin egen vid start och tar sen med sig den genom loppet (och gärna vidare på sina andra lopp efter IronTrail). Muggen väger nästan ingenting och går att trycka ihop och hänga i öglan eller stoppa i fickan. […]

Anmälan öppnar!

Den 1/12 öppnar vi anmälan på Racezoo, varför inte ge bort en startplats i julklapp?

Datum spikat för 2019!

Ett lyckat koncept från 2018 var att köra Sweden IronTrail Marathon i samband med Hamndagen i Kristinehamn. Vi har därför beslutat att göra likadant 2019 och då är datumet som gäller den 11 maj. Anmälan öppnar vi 1 december men boka gärna datumet redan nu för en oförglömlig upplevelse i Gustav Wasa’s spår längs Järnleden. […]

Morgonens hålltider!

I morgon är det äntligen dags och här kommer lite hålltider inför starten: Nummerlappsutdelningen i Gästhamnen är öppen 9-10.30. Efteranmälan 9-10 Bangenomgång 10.45 START 11.00  

Priser från Järn & Maskin

I år är Järn & Maskin med och sponsrar med utlottade priser, lite gott och blandat! Tack säger vi!

Flipbelts från Baker Tilly

Baker Tilly har lagt flipbelts i prispotten, perfekt när man är ute och springer t ex IronTrail 🙂 Tack!

Charterbuss sponsrar med resa

En resa tur och retur till Helsingfors kan bli din – om du springer Sweden IronTrail Marathon! Bland alla individuella starter lottar vi ut detta pris! Så har du inte anmält dig – kom på lördag kl 9-10 till Gästhamnen och efteranmäl dig och spring så är du med i utlottningen!

Anmälan stängd!

Vi har nu stängt anmälan med 27 anmälda på 42k banan, 40 anmälda på 24k banan och hela 17 stafettlag! Har du missat att anmäla dig? Ingen fara, du kan efteranmäla dig eller ditt lag mellan kl 9-10 på tävlingsdagen! Välkomna till Sweden IronTrail Marathon!

Team Sportia sponsrar även i år

Team Sportia Kristinehamn sponsrar oss även i år, dels med målportalen men också med priser, i år lägger de cykelbyxor, trailskor och reflexjackor på prisbordet! Tack!

Hamndagen i Kristinehamn 5 maj

Den 5:e maj arrangeras även Hamndagen i Kristinehamn i Gästhamnen där vi har vårt start- och målområde. Då öppnar företagen i området kring Gästhamnen upp sina verksamheter så allmänheten får chans att se dem och vilken bredd det finns i området – från butiker till verkstäder. Det blir  aktiviteter som tipspromenad, musikunderhållning, ponnyridning, godisregn m.m. […]

Däck från Nya Gummicentralen

Nya Gummicentralen Kristinehamn sponsrar prisbordet med ett presentkort på 4 nya däck! Priset kommer lottas ut i målområdet. Tack Nya Gummicentralen!

ICA Maxi sponsrar vätskekontrollerna

Även i år sponsrar ICA Maxi Kristinehamn med innehållet till våra vätskekontroller längs vägen! Kontrollerna erbjuder vatten, Maxim sportdryck, Coca Cola, chips, banan, saltgurka, russin och salt. Tack ICA Maxi!

Bilar från Skoglöfs bil

Som tidigare år ställer Skoglöfs Bil upp med en arrangörsbil och en bil för att hämta upp de som eventuellt bryter tävlingen. I år har vi en Volkswagen  Passat och en Volkswagen Caddy till vår tjänst!

Träning inför IronTrail

Idag har vi tränat tillsammans med Kristinehamns Gymnastiksällskap inför deras medverkan med flera stafettlag och guidat dem runt banan!

Samarbete med Wilja Labs

I år har vi en ny samarbetspartner, Wilja Labs som sponsrar med vinsterna till dam och herr på långa banan: varsin löparryggsäck ”the Dedication Series”, samt två duffelväskor som utlottade priser bland alla som deltar i tävlingen! Wilja Labs är ett svenskt livsstilsmärke som tillverkar vätskeryggsäckar, idrottskläder samt väskor för idrottare på alla nivåer oavsett […]

Knappa två månader kvar…

…du har väl anmält dig eller ditt lag? Välkommen till Sweden IronTrail Marathon 5:e maj 2018! Din anmälan gör du via RaceZoo!