Team Sportia sponsrar även i år

Team Sportia Kristinehamn sponsrar oss även i år, dels med målportalen men också med priser, i år lägger de cykelbyxor, trailskor och reflexjackor på prisbordet! Tack!

Hamndagen i Kristinehamn 5 maj

Den 5:e maj arrangeras även Hamndagen i Kristinehamn i Gästhamnen där vi har vårt start- och målområde. Då öppnar företagen i området kring Gästhamnen upp sina verksamheter så allmänheten får chans att se dem och vilken bredd det finns i området – från butiker till verkstäder. Det blir  aktiviteter som tipspromenad, musikunderhållning, ponnyridning, godisregn m.m. […]

Däck från Nya Gummicentralen

Nya Gummicentralen Kristinehamn sponsrar prisbordet med ett presentkort på 4 nya däck! Priset kommer lottas ut i målområdet. Tack Nya Gummicentralen!

ICA Maxi sponsrar vätskekontrollerna

Även i år sponsrar ICA Maxi Kristinehamn med innehållet till våra vätskekontroller längs vägen! Kontrollerna erbjuder vatten, Maxim sportdryck, Coca Cola, chips, banan, saltgurka, russin och salt. Tack ICA Maxi!

Bilar från Skoglöfs bil

Som tidigare år ställer Skoglöfs Bil upp med en arrangörsbil och en bil för att hämta upp de som eventuellt bryter tävlingen. I år har vi en Volkswagen  Passat och en Volkswagen Caddy till vår tjänst!

Träning inför IronTrail

Idag har vi tränat tillsammans med Kristinehamns Gymnastiksällskap inför deras medverkan med flera stafettlag och guidat dem runt banan!

Samarbete med Wilja Labs

I år har vi en ny samarbetspartner, Wilja Labs som sponsrar med vinsterna till dam och herr på långa banan: varsin löparryggsäck ”the Dedication Series”, samt två duffelväskor som utlottade priser bland alla som deltar i tävlingen! Wilja Labs är ett svenskt livsstilsmärke som tillverkar vätskeryggsäckar, idrottskläder samt väskor för idrottare på alla nivåer oavsett […]

Knappa två månader kvar…

…du har väl anmält dig eller ditt lag? Välkommen till Sweden IronTrail Marathon 5:e maj 2018! Din anmälan gör du via RaceZoo!

Inför 2018-års IronTrail

Inför nästa års Iron Trail har vi valt att inte ha någon vätskestation vid Hembygdsgården. Den sista vätskekontrollen 2018 kommer att vara den vid Hultets Friluftsgård. Kartor och banbeskrivningar är uppdaterade!